Segueix-nos a les xarxes socials:

Cristina Andreu (Guanyem Girona) abandona la regidoria temporalment per una malaltia

És la tercera tinenta d'alcaldia i responsable de Transició Ecològica i Transformació Urbana

Les seves competències les assumirà, de moment, l'alcalde, Lluc Salellas

Cristina Andreu (Guanyem Girona) abandona la regidoria temporalment per una malaltiaMarc Martí

L'actual tinenta d'alcaldia de Girona i regidora de Transició Ecològica i Transformació Urbana, Cristina Andreu (Guanyem), ha anunciat durant el ple municipal d'avui que pateix una malaltia que li van diagnosticar el mes de juny i que en els propers dies serà sotmesa a una intervenció quirúrgica.

Per aquest motiu, tot i que fins ara ha continuat amb la seva tasca al capdavant de l'àrea, haurà d'absentar-se uns dies i ha renunciat, temporalment, a la regidoria retornant les competències que ostentava. Andreu era la número 2 de la candidatura. La tinenta d'alcaldia ha acabat explicant que espera recuperar-se i poder ser al saló de sessió ja al proper ple, l'11 de març físicament o telemàticament.

De moment, assumirà les tasques de l'àrea el mateix alcaldeLluc Salellas. El batlle ha desitjat a Andreu que li vagi bé i ha agraït tota la tasca freta aquests mesos i la seva eficiència i capacitat de treball i de desencallar temes. "Confio veure't l'11 de març", li ha dit.

La portaveu del PSC, Sílvia Paneque, també li ha desitjat la "millor de les recuperacions" i ha valorat que tot i les dificultats, Andreu ha estat al capdavant de les responsabilitats.

Prem per veure més contingut per a tu