Cristina Andreu (Guanyem Girona) abandona la regidoria temporalment per una malaltia

És la tercera tinenta d'alcaldia i responsable de Transició Ecològica i Transformació Urbana

Les seves competències les assumirà, de moment, l'alcalde, Lluc Salellas

Cristina Andreu, la primera per l'esquerra, en el ple d'avui.

Cristina Andreu, la primera per l'esquerra, en el ple d'avui. / Marc Martí

Tapi Carreras

Tapi Carreras

L'actual tinenta d'alcaldia de Girona i regidora de Transició Ecològica i Transformació Urbana, Cristina Andreu (Guanyem), ha anunciat durant el ple municipal d'avui que pateix una malaltia que li van diagnosticar el mes de juny i que en els propers dies serà sotmesa a una intervenció quirúrgica.

Per aquest motiu, tot i que fins ara ha continuat amb la seva tasca al capdavant de l'àrea, haurà d'absentar-se uns dies i ha renunciat, temporalment, a la regidoria retornant les competències que ostentava. Andreu era la número 2 de la candidatura. La tinenta d'alcaldia ha acabat explicant que espera recuperar-se i poder ser al saló de sessió ja al proper ple, l'11 de març físicament o telemàticament.

De moment, assumirà les tasques de l'àrea el mateix alcalde Lluc Salellas. El batlle ha desitjat a Andreu que li vagi bé i ha agraït tota la tasca freta aquests mesos i la seva eficiència i capacitat de treball i de desencallar temes. "Confio veure't l'11 de març", li ha dit.

La portaveu del PSC, Sílvia Paneque, també li ha desitjat la "millor de les recuperacions" i ha valorat que tot i les dificultats, Andreu ha estat al capdavant de les responsabilitats.