Segueix-nos a les xarxes socials:

Aquest és el millor pa de pagès de Catalunya

Si ets amant d'aquest aliment, emblema de la gastronomia catalana, t'expliquem on comprar " el millor" de tots

Aquest és el millor pa de pagès de CatalunyaMontserrat Forners

El pa de pagès és tot un emblema de la gastronomia catalana. Es tracta d'un pa tradicional, rodó, d'escorça cruixent i molla tendra. La versió més autèntica es realitza seguint una recepta molt concreta amb fermentacions lentes, i té el distintiu d'Indicació Geogràfica Protegida validat per la Unió Europea. S'elaboren a tot el territori, però només un ha rebut el premi per ser el millor de tots.

Aquest dissabte 17 de setembre, s'ha celebrat a Barberà del Vallès la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2022. Allà, un jurat compost per sis experts han analitzat els pans dels cinc forns finalistes i han nomenat el guanyador.

El jurat ha triat a Montserrat Forners, una fleca de Barcelona situada en el número 366 del carrer Castillejos. Allà, els amants del pa podran acudir per comprar i tastar el millor pa de pagès català d'enguany. Segons descriuen els propietaris, l'elaboren “amb les millors farines, aigua i massa mare. Pastat cada dia, reposant amb llarga fermentació i cocció òptima”. 

Els quatre finalistes

A més de Montserrat Forners, quatre forns catalans més han rebut un reconeixement especial en haver quedat finalistes en aquest concurs. Són els següents:

  • Forn Mistral, de Barcelona (Ronda Sant Antoni, 96; Torres i Amat, 5; D'asturies, 35)
  • L’Obrador dels 15, de Barcelona (Passeig de Maragall, 209; Navas de Tolosa, 401)
  • Forn de pa Massana, de Cornellà de Llobregat (Joaquim Rubió i Ors, 266)
  • Forn l’Espurna, de Berga (Salvador Espriu, 12)
Prem per veure més contingut per a tu