Cuatro estrena aquesta nit, a les 22.20h, la cinquena temporada de la sèrie Anatomía de Grey, després de la seva estrena als Estats Units fa un mes, on els dos primers capítols van tenir 18,3 milions d'espectadors.

La cinquena temporada comptarà amb la participació de rostres coneguts com Kevin McKidd (Roma, Journeyman), en el paper d'Owen Hunt, un metge militar com a pacient, Kathy Ba?ker (Conociendo a Jane Austen, Cold Mountain), que interpreta Anna Loomis, una pacient, o Amy Madigan en el paper de la doctora Wyatt (Adiós pequeña adiós, Pollock), una nova psiquiatra.

En aquests nous capítols les coses no semblen anar massa bé al Seattle Grace, que ha deixat de ser un dels millors hospitals del país, segons el nou rànquing. Aquesta mala notícia inquietarà el doctor Webber que decidirà canviar més d'una norma en el funcionament del seu equip i es plantejarà algun nou fitxatge per tal que el centre torni a ser reconegut com un de primera categoria.

En les relacions personals, la vida dels protagonistes segueix en continu canvi i, per començar, George tindrà el repte professional de convertir-se en resident, mentre que Meredith i Derek descobriran que la vida en parella no és tan fàcil com pensaven. Webber, per la seva banda, donarà una nova oportunitat al seu matrimoni, igual que Alex i Izzie, que semblen recuperar el temps perdut.