Canal + estrena avui, a les 22.15 h, una de les grans apostes de la història d'HBO: Boardwalk Empire. La sèrie que més expectació ha creat a causa de dos dels seus productors executius, Martin Scorsese, que a més dirigeix el primer dels episodis, i Terrence Winter, que torna a HBO després de l'èxit de Los Soprano.

Cal destacar també el repartiment encapçalat per Steve Buscemi (Reservoir Dogs, Fargo, Ghost World) que interpreta Nucky Thompson, un contrabandista sense escrúpols meitat polític meitat gàngster. Acompanyen Buscemi, Michael Pitt (Funny Games, El bosque) com a Jimmy Darmody, l'home de confiança i assessor de Nucky, i Michael Shannon (Revolutionary Road), en el paper de l'agent Nelson Van Alden i encarregat de vigilar les activitats il·legals. Completen l'elenc Dabney Coleman (The Guardian), Kelly Macdonald (No es país para a viejos, Gosford Park) i Michael Kenneth Williams (The Wire).

La història és una adaptació d'un llibre de Nelson Johnson (Boardwalk Empire: The Birth, High Times, and Corruption of Atlantic City) i situa l'acció a Atlantic City durant l'època de la Llei Seca, allà pels anys 20. Per a la seva recreació han fet falta 225 actors principals, 300 tècnics i més de 1.000 extres. El pilot de la sèrie ha costat 18 milions de dòlars i ha estat dirigit pel mateix Martin Scorsese.

El nom de Scorsese sempre ha estat sinònim de qualitat en el cinema, de manera que el fet que, després de 50 anys de carrera, hagi decidit fer la seva primera incursió en la televisió, és un motiu més que suficient perquè les expectatives siguin enormes. Però a més, la seva vinculació amb altres sèries nord-americanes de culte com Los Soprano dóna encara més motius als amants de l'alta qualitat per esperar grans coses d'aquesta sèrie.