Sara Carbonero farà doblet. La jove periodista, que actualment presenta els esports a Informativos Telecinco, també s'unirà cada divendres al tàndem conegut popularment com "Los Manolos" per presentar una secció pròpia Cuatro. Noticias Cuatro Deportes estrena demà una nova secció setmanal conduïda per Carbonero, que col·laborarà en el plató amb els presentadors Manu Carreño i Manolo Lama, sent així la primera cara que estarà en ambdues cadenes després de la fusió de Telecinco i Cuatro.

La periodista debutarà a partir de les 14.50 hores, coincidint amb la jornada prèvia del derbi futbolístic que aquest dissabte enfrontarà a l'Atlètic de Madrid i al Reial Madrid a l'estadi Vicente Calderón. Sara Carbonero va començar la seva carrera professional a Radio Marca cobrint tot tipus d'esdeveniments esportius, col·laborant al programa Balón desastre i presentant en solitari l'espai SuperMarca.

Després d'un breu pas per la Cadena SER, el 2007 es va incorporar a La Sexta, on es va fer càrrec de la informació esportiva del prime time, seguint de prop a la Selecció Espanyola en l'Eurobàsquet'07 i formant part de l'equip de Minuto y resultado. El 2009 va emprendre una nova etapa professional a Telecinco, cobrint els partits de la UEFA Europa League i formant part de l'equip desplaçat a Sud-àfrica per dur a terme la cobertura de la Copa Confederacions i el Mundial 2010, on Espanya es va proclamar campiona. En aquesta cita es va fer famosa per la seva relació amb Iker Casillas.

Actualment, la periodista presenta la informació esportiva a Informativos Telecinco, a les 3 de la tarda amb David Cantero, i condueix una secció en la qual analitza l'actualitat del món de l'esport a El programa de Ana Rosa i al canal temàtic d'esports de pagament italià Mediaset Premium Calcio.