Viure la vida de festa en festa és possible. Tot i que no sempre resulta fàcil, ja sigui per motius econòmics o socials. Sigui com sigui, Adela Úcar demostrarà, en el que probablement hagi estat el seu programa més divertit, que existeix un món de la festa en el qual es viu el ritme sense parar. La periodista ens sumergirà avui, a partir de les 00.15 hores de la nit a Cuatro, en el nou lliurament de 21 días en una realitat paral·lela. La presentadora s'endinsarà en el món de la diversió nocturna espanyola i coneixerà de primera mà a diversos dels seus protagonistes.

D'aquesta manera, Adela anirà amb Ruth, una jove de 24 anys que resideix a Dènia amb els seus pares i que s'autodefineix com una autèntica "bakala". Amant de la nit valenciana i hereva de la famosa "ruta del bakalao". Ella i els seus amics són seguidors del newstyle -un estil musical caracteritzat per un ritme dur i accelerat- i recorren les discoteques d'aquest gènere al Llevant.

Adela assistirà amb ells a un festival newstyle anomenat "Party 12 hores non stop", en el qual viurà des de dins què vol dir ?aguan?tar 12 hores de festa sense descans.

Un altre dels joves que coneixerà Adela serà Rafa, un noi murcià de 22 anys que porta tot un any esperant i estalviant per viatjar durant un cap de setmana a Eivissa, coincidint amb l'obertura de les discoteques de l'illa. Serà un viatge intensiu -de divendres a diumenge de festa- que començarà amb la visita a la inauguració de la discoteca Space.

Javiparty és un altre dels protagonistes del reportatge: té 50 anys i en porta vuit treballant per als milionaris que visiten Eivissa i s'ocupa de tots els detalls que aquests desitgen. Ell viu de la festa i per a la festa, forma part de la cultura eivissenca i de les vetllades interminables que s'allarguen diversos dies. Això sí, en aquest cas, Javiparty ha de treballar dur perquè d'altres gaudeixin de la festa.