Les negociacions per a l'expedient de regulació d'ocupació del diari El Punt-Avui van arribar ahir al seu final, i es va aconseguir a través del procés de negociació que els acomiadats finalment no siguin 78, sinó 49, segons informacions d'Economia Digital (donat que ahir no ens va ser possible contactar amb el comitè d'empresa de l'esmentat diari).

Els afectats per l'ERO, però, marxaran de l'empresa amb les mans mig buides: i és que només cobraran el 30% de la seva liquidació aquest mes, i no tornaran a rebre cap nou pagament fins al mes de juliol. Serà llavors quan rebin 12 mensualitats amb la resta, i acabaran de ser indemnitzats al cap d'un any, el 2013.

Ara, l'empresa ha obert un procés per a la presentació de voluntaris que es tancarà dimarts, preveient que la llista definitiva d'acomiadats es publiqui dimecres; el comitè d'empresa, però, denuncia que l'empresa deixa intactes un nombre excessiu de caps de secció.

A banda, ahir es va conèixer que el diari ha demanat a la Generalitat que intercedeixi davant de les centrals de mitjans, per cobrar abans d'hora la publicitat contractada per l'Administració autonòmica; segons ha informat l'editora, s'està pendent de facturar un milió d'euros de publicitat i subvencions.