L'actor britànic Daniel Radcliffe, conegut mundialment per haver interpretat Harry Potter en les pel·lícules de la saga del jove mag, visita aquesta nit El Hormiguero 3.0 d'Antena 3 per xerrar amb Pablo Motos sobre la seva nova pel·lícula, La mujer de negro, que s'estrena el proper 17 de febrer. Daniel Radcliffe surt del castell de Hogwarts per endinsar-se en una casa encantada, així que continua movent-se en el terreny de la fantasia i dels fenòmens sobrenaturals. La seva nova pel·lícula es presenta com "la més esgarrifosa història de fantasmes del nostre temps".

Dirigida per James Watkins, està basada en la cèlebre novel·la de mateix títol de Susan Hill. Un jove advocat de principis del segle XX, interpretat per Radcliffe, viatja fins a un petit poble de costa per atendre les últimes voluntats d'una de les seves clientes més adinerades. L'advocat, que acaba de quedar-se vidu, arribarà a una misteriosa mansió, on trobarà unes inquietants presències.

D'aquesta manera, el popular actor britànic, que intenta fugir del seu personatge de Harry Potter, explicarà les millors històries del rodatge d'aquesta pel·lícula i al mateix temps recordarà algunes anècdotes viscudes dins i fora dels platons de cinema. A més, i com és tradició en aquest programa, Radcliffe haurà se superar les proves que li posaran al plató, a més d'emportar-se alguna sorpresa.