Lydia Bosch, Lluís Homar i Marta Hazas són algunes de les incorporacions de la tercera temporada de Gran Hotel, que torna a obrir les seves portes aquesta nit al prime time d'Antena 3 per rebre nous inquilins, que esquitxaran amb els seus enigmes l'aparent tranquil·litat dels protagonistes. El Palacio de la Magdalena de Santander, escenari principal de les trames de la sèrie, celebrarà en el primer episodi un Ball de Carnaval en què "clients i membres del servei es divertiran amb jocs de màscares i disfresses". Però no tot serà gresca i diversió, "hi haurà qui aprofitarà aquest moment de desconcert d'identitats per amagar-se i tirar endavant els seus plans", informa el canal en una nota.

Gran Hotel, produïda per Bambú Producciones i creada per Ramón Campos i Gema R. Neira, està ambientada a principis del segle XX i tornarà a comptar en l'estrena de la seva nova temporada amb Adriana Ozores, Amaia Salamanca, Concha Velasco, Eloy Azorín i Yon González com els seus inquilins protagonistes. A ells, s'hi sumaran al llarg del tercer lliurament, els actors Lydia Bosch, Lluís Homar, Megan Montaner, Marta Hazas, Andrea Trepat i Víctor Clavijo, que seran rebuts entre enigmes i dubtes.

Part de la culpa la tindrà l'aparició d'una dona assassinada amb un ganivet d'or durant el ball, que despertarà moltes preguntes entre els habitants del Gran Hotel. D'altra banda, Julio (Yon González) i Alicia (Amaia Salamanca) han consumat el seu amor, però hi ha massa persones que coneixen la relació secreta entre el cambrer i la menor dels Alarcón, mentre cada vegada els seus protagonistes estaran més a prop de saber qui va voler assassinar Andrés (Llorenç González).