El programa Zapeando celebra avui el seu primer any de vida com a programa destacat en les sobretaules de La Sexta, després d'estar gairebé desnonat per la seva baixa audiència i protagonitzar una remuntada que demostra que a la televisió queda encara "esperança i una mica de cor", assegura Frank Blanco. El presentador és l'únic de tot l'equip que s'asseuen a la taula de Zapeado que ha estat davant de les càmeres de dilluns a divendres des de fa un any, perquè l'espai dedicat als addictes a la televisió no s'ha aturat mai.

"Si no marxes no els dones als teus seguidors l'oportunitat de provar altres opcions", explica Blanco, que cada dia reparteix joc a l'humor que despleguen a tort i a dret Miki Nadal, Cristina Pedroche, Quique Peinado, Sara Escudero i Ana Morgade, col·laboradors habituals.

L'emissió d'avui es viurà com "una gran festa, molt musical", i amb el seu corresponent pastís, amb la qual arribarà "un dels moments més divertits del programa, perquè contindrà una gran sorpresa", avança el català.

La persistència i l'humor han estat claus en la continuació del programa que factura per a La Sexta Globomedia, que en principi es va plantejar com una tertúlia sobre televisió, que, segons Blanco, "no vam saber fer, perquè no li agradava a la gent". No hi havia "la càrrega d'humor" d'ara, explica Blanco.

Així, entre els acudits de Pedroche, mordaços comentaris dels seus companys de taula i "la bona feina de Globomedia, que va saber fer els canvis oportuns", apunta el conductor, Zapeando va passar d'un "pobre" 4% de quota de pantalla al 8,2% que marca el rècord d'aquesta temporada.

De cara al futur, Blanco confia que els directius de la cadena segueixin la màxima que diu que "el que funciona no es toca", tot i que l'espai seguirà obert a incorporar les novetats que facin falta.