n Aquesta nit, a les 22.40 h, després de l'emissió de Polònia, TV3 estrena una nova entrega del programa Fora de sèrie. En aquest lliurament, la periodista Pilar Rahola fa la primera entrevista televisiva a Marcela Topor, dona del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Topor és romanesa i treballa de periodista, dirigint la revista en anglès Catalonia Today. Malgrat la seva discreció -diu que li agrada més fer preguntes que no pas que n'hi facin a ella- durant el programa explica com va conèixer el seu marit, la seva relació amb el teatre, amb Girona, la ciutat on viu, i com va arribar a Catalunya.

La conversa es desenvolupa en diversos escenaris: el plató d'El Punt Avui Televisió, on treballa, i per la ciutat de Girona. Rahola i Topor visitaran el Teatre Municipal de Girona, on coincidiran amb el director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer; passejaran per les escales de la Pujada de Sant Domènec, un dels espais emblemàtics situat a prop de la catedral gironina; i acabaran degustant una paella en un dels restaurants de la ciutat.

El programa descobreix una faceta desconeguda d'una Marcela Topor que assegura que «el teatre l'ha ajudat a vèncer la timidesa». Topor parla perfectament el català i quatre llengües més, i ensenyarà el seu vessant professional i personal al llarg d'una conversa distesa amb la periodista Pilar Rahola.