Segueix-nos a les xarxes socials:

Adel Mechaal queda eliminat dels Jocs en 1.500

L'atleta gironí competirà demà en les sèries prèvies dels 5.000 metres

Adel Mechaal queda eliminat dels Jocs en 1.500SRDJAN SUKI

L'atleta gironí Adel Mechaal ha quedat eliminat aquesta tarda dels Jocs Olímpics de Río en la modalitat de 1.500 metres després de ser novè (3:48.41) en la seva sèrie de classificació per a les semifinals. El palamosí ha fet una actuació força discreta i ha perdut qualsevol opció de superar la prèvia en els últims 200 metres. David Bustos, en canvi, sí que ha pogut classificar-se per temps després de ser setè en la seva eliminatòria (3:39.73)

Mechaal ha pogut acabar competint als Jocs després dels dubtes originats fa uns dies, quan va trascendir que s'havia saltat tres controls antidopatge i això va derivar en què el COE li impedís viatjar a Rio amb la resta de seleccionats olímpics fins que la seva acreditació estigués en regla.

El gironí va al·legar un error administratiu relacionat amb el sistema Adams -l'aplicació mitjançant la qual els atletes han d'estar sempre localitzables previ avís dels seus moviments i calendaris competitius per poder ser sotmesos a controls-. Al final va poder viatjar al Brasil el passat 9 d'agost.

Demà l'atleta de Palamós competirà demà en les sèries prèvies dels 5.000 metres.

Prem per veure més contingut per a tu