L'atleta gironí Adel Mechaal ha quedat eliminat aquesta tarda dels Jocs Olímpics de Río en la modalitat de 1.500 metres després de ser novè (3:48.41) en la seva sèrie de classificació per a les semifinals. El palamosí ha fet una actuació força discreta i ha perdut qualsevol opció de superar la prèvia en els últims 200 metres. David Bustos, en canvi, sí que ha pogut classificar-se per temps després de ser setè en la seva eliminatòria (3:39.73)

Mechaal ha pogut acabar competint als Jocs després dels dubtes originats fa uns dies, quan va trascendir que s'havia saltat tres controls antidopatge i això va derivar en què el COE li impedís viatjar a Rio amb la resta de seleccionats olímpics fins que la seva acreditació estigués en regla.

El gironí va al·legar un error administratiu relacionat amb el sistema Adams -l'aplicació mitjançant la qual els atletes han d'estar sempre localitzables previ avís dels seus moviments i calendaris competitius per poder ser sotmesos a controls-. Al final va poder viatjar al Brasil el passat 9 d'agost.

Demà l'atleta de Palamós competirà demà en les sèries prèvies dels 5.000 metres.