Segueix-nos a les xarxes socials:

Amor vertader

Ella pensa que els Manel són el millor grup musical del món mundial. Té una feina liberal, que li permet tenir un horari flexible, i la sensació d'una llibertat més gran que si estigués lligada a un horari tancat i quotidià. Acostumada a tenir temps lliure, ha fet cursos dels temes més diversos, des de dietes d'especialistes francesos que s'enriqueixen amb la por femenina a l'obesitat, fins a cursos de meditació hindú. Un estiu va estar a punt de deixar-ho tot per anar-se'n al Tibet, a descobrir-se ella mateixa gràcies a un xaman que fa deu anys que no menja cap aliment orgànic i s'alimenta de l'energia solar: va estar a punt, però no ho va fer.

Ell treballa en una oficina, remenant papers i nòmines. Té una vida a jornada laboral i una altra quan surt de la feina. Va estalviar anys i panys, i quan la cosa es va relaxar, es va ficar en un piset que pagarà a vint anys. Després de comprar-lo, va tenir una sensació estranya: com si s'hagués equivocat, però això no l'hi diu a ningú. Va a dinar a casa la mare dia sí i dia també, i la mare li renta la roba, però, almenys, té un espai propi. Quan ell la coneix a ella, tot anant de marxa, la troba interessant. I quan s'hi emboliquen, tots dos aposten per una relació liberal, no cal lligar-se a una parella perquè ja tenim prou lligams emocionals que ens empresonen. Són allò que es diu ara, follaamigos, una paraula força lletja, però que és sinònim de llibertat.

Ella i ell segueixen aquesta relació feta de quedar, arribar i moldre, emborratxar-se amb els amics, sortir cada cap de setmana i cercar la felicitat darrere els cubates. Posa'm un gintònic de Bombay Saphire, company. Amb el temps, tots dos es troben bé junts i fam més coses. I ell, un dia, deixa anar que potser haurien d'anar més lluny en la relació. Ella agafa por, i li diu que nanai, que la llibertat és la cosa més maca que pots reivindicar, i que no l'emboliquin, que no vol tenir fills, ni pisos, ni família, que vol experimentar la vida. Estan un temps sense veure's. Ell comença a sortir amb una noia de Tarragona que ha conegut per Internet. A ella això li fa mal, no sabia que se l'estimés tant, i comença a veure un altre noi a qui sempre donava carbasses. Quan es troben als locals, els ulls diuen allò que no diuen les paraules. Potser ho podrien intentar, però ara ja no: és massa tard. Han madurat. Les seves parelles no són com esperaven, els fan companyia, però no senten l'espurna de viure més intensament que tenien ells dos. Coses de la vida.

Prem per veure més contingut per a tu