Som conscients que les revelacions aportades en aquest article commocionaran les institucions, i transformaran la vida política tal com l'entenem. Encara que doloroses, calen per desemmascarar el frau de Podem. Sense més preàmbuls, Luis Bárcenas va finançar generosament el partit de Pablo Iglesias des de la caixa B del PP. Així ho confirma un estudi secret de la fundació Faes, que arribarà en els pròxims dies a les mans del jutge Ruz. Allà es demostra que les sigles "PAC" dels famosos papers del tresorer no corresponen a Paco Álvarez Cascos, segons es temia en principi. La traducció correcta és "Podem, Aportació Clandestina".

En un escàndol sense precedents, els empresaris exemplars aportaven milions al PP, en la confiança que anaven destinats a pagar els sobresous de Rajoy. De fet, estaven sufragant la campanya del partit de megaultraesquerra, caracteritzada pel seu malbaratament. De fet, la investigació es va precipitar en observar, en un dels cercles de Podem, un jubilat menjant-se un entrepà, menjar que quedava molt per sobre de les seves disponibilitats econòmiques. La prova definitiva es guarda a les càmeres de seguretat del carrer Gènova, on es demostra que Pablo Iglesias visitava amb freqüència la seu del PP. L'avui eurodiputat camuflava la seva identitat deixant-se anar la cueta, de manera que el vídeo mostra com el vigilant el saluda en cada ocasió amb un revelador:

- Hola, Soraya.

En les trobades clandestines a Gènova es va pactar el repartiment de papers. El PP es posaria als peus de la dictadura xinesa, i Podem facturaria a Caracas. Romanguin atents als nostres pròxims lliuraments d'aquesta sèrie de periodisme d'investigació: "Líder de Podem aparca en doble fila, fins on podem arribar", "Paris Hilton es tatua el nom de Pablo Iglesias", "L'eurodiputat Jiménez Villarejo insulta a la mare de l'àrbitre del Xile-Espanya", "Rodrigo Rato és ?innocent", "Allibereu Willy Toledo", "Allibereu Willy Blesa".

(Ja n'hi ha prou de titulars, queda vostè acomiadat).