Diari de Girona

Diari de Girona

jordi roura

Temps de protestes

Dilluns mig centenar de veïns de Caldes van irrompre al ple municipal per mostrar la seva oposició a un aparcament per a camions. Van aconseguir frenar-lo.

Dimarts aquest mateix diari publicava la denuncia d’estudiants d’FP, que se senten discriminats perquè les seves matrícules d’honor «no serveixen per a res» i no equivalen a tenir de franc el primer curs de la universitat.

Dimecres famílies gironines lamenten que per un canvi de criteri d’Ensenyament (es redueixen places ordinàries i es reforcen les de necessitats específiques de suport educatiu) s’han quedat sense poder matricular els seus fills a P3 al Bell-lloc i a les Alzines.

Dijous. Tot i un seguiment escàs, hi ha una nova vaga parcial en l’Ensenyament i al Sobrequés una trentena de professors pengen un mural i conviden a mestres, alumnes i ciutadans a expressar-hi les seves emocions.

Divendres els pagesos protesten davant d’un supermercat de Girona per reclamar un preu just de la llet.

Anem a queixa diària, o fins i tot, potser més. Tothom protesta. És ben legítim, almenys que no ens treguin aquest dret. Però també fa pensar en quin món estem construint, on cada dia n’hi ha més que s’hi senten incòmodes o maltractats.

Compartir l'article

stats