Segueix-nos a les xarxes socials:

Deu consells contra la cel·lulitis

Moltes dones es mostren preocupades per un fenomen que es pot combatre amb algunes pautes

Deu consells contra la cel·lulitis

Més del 80 per cent de les dones tenen cel·lulitis , però la majoria no fa res per combatre-la. La directora d'Estètica Lostao, Isabel Lostao, proposa 10 trucs que més ajuden a completar els tractaments de cabina i lluir una pell llisa i impecable.

1 . El plàtan, un gran aliat: en ser molt ric en potassi, millora la circulació sanguínia. Altres aliments rics en aquest mineral són alvocat, coliflor, espinacs i pastanagues.

2 . Raspallar-se les dents: res més aixecar-te, raspalla't les dents per eliminar la placa bacteriana creada durant la nit.

3 . Beure de dos a tres gots d'aigua abans d'esmorzar. Aquest gest tan senzill millora notablement el funcionament del sistema digestiu.

4 . Pujar escales, però no baixar-les. En pujar les escales a peu activem el cor i la circulació, i es combat la pell de taronja. No obstant això, és millor només pujar-les, però no tant baixar-les, ja que aquest gest genera un impacte innecessari sobre les articulacions.

5 . Allunya't de la calefacció: les fonts de calor intenses prop del cos, especialment de les cames, empitjoren la circulació a dilatar els capil·lars.

6 . Evita el consum de sal: és important moderar el consum de sal ja que afavoreix la retenció de líquids. Per això recomana tenir precaució amb els aliments en conserva i precuinats que solen contenir molt sodi

7 . Evita els pantalons 'Skinny': és a dir les peces massa cenyides, ja que dificulten la circulació sanguínia i entorpeixen el retorn venós i el drenatge limfàtic.

8 . Coneix la ruta de les cremes anticel·lulítiques: el millor és fer-se amb una bona crema i aplicar-la al matí ia la nit, amb un massatge. Ha de ser sempre en direcció al cor, dels turmells cap a l'abdomen. A les cames, només cal fer un cercle amb les dues mans i anar pujant- amb un moviment de pressió ascendent constant, mentre a l'abdomen, el massatge s'ha de fer mitjançant cercles concèntrics.

9 . Utilitza un guant de lufa o una esponja exfoliant: raspallar diàriament la pell en cada dutxa, de manera suau però constant, contribueix a eliminar cèl·lules mortes, millora la circulació, i ajuda a que els productes cosmètics penetrin millor".

10 . El cafè, no més de tres: el cafè pres en dosis moderades - fins a tres tasses al dia -ajuda a drenar, però, en canvi, l'excés de cafeïna pot provocar deshidratació.

Prem per veure més contingut per a tu