Segueix-nos a les xarxes socials:

Tomben l'aparcament al camp dels Pins de Blanes

El secretari alerta que el concessionari podria reclamar indemnitzacions per desequilibri

Tomben l'aparcament al camp dels Pins de Blanesajuntament de blanes

La competència que pot provocar la instal·lació d'un aparcament gratuït a l'antic camp de futbol dels Pins de Blanes a la zona blava que hi ha a l'entorn és un dels arguments pels quals el govern, EUiA-ICV, PP i la regidora no adscrita van tombar la moció de CiU que proposova donar aquest ús al terreny de joc. Per contra, sí que va sortir endavant l'esmena a la totalitat que el grup ecosocialista va presentar a la moció dels nacionalistes. La proposta d'EUiA-ICV és que es garanteixin els usos ciutadans (oci, espai de lleure, zona verda, equipaments esportius, espai firal i per a l'associacionisme) d'aquest espai de l'antic camp de futbol; que s'obri una taula de negociació amb al concessionària de la zona blava per taxar preus de rescat parcials de la concessió i noves formes per millorar les condicions d'aparcament i pagament i obrir la possibilitat d'ampliar les zones grogues al barri de la Plantera; i estudiar que l'Ajuntament rebi la cessió d'ús de parcel·les annexes a la Plantera per tal d'habilitar-hi un aparcament gratuït.

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó (PSC), va mostrar el seu suport a l'esmena del grup de l'oposició perquè el govern està plenament d'acord amb el punt primer i tercer. Pel que fa al segon, de rescat parcial de la zona blava, Marigó va concretar que aquesta possibilitat ja està contemplada en el contracte i que, en tot cas, es pot discutir si hi ha aquesta necessitat del rescat.

Marigó va explicar que un informe de Secretarias exposa que el concessionari de la zona blava podria considerar-se perjudicat per la posada en marxa d'un aparcament gratuït que no hi era al costat dels aparcaments de pagament, motiu pel qual era quasi segura la interposició d'un contenciós-administratiu. "La proposta de CiU és entrar en guerra amb el concessionari", va exposar el batlle. Quim Torrecillas (CiU) no comparteix el desequilibri que l'aparcament gratuït al camp dels Pins pugui crear a la zona blava perquè, va comentar, representa traslladar l'aparcament que hi havia als terrenys que ara ocupa un supermercat. També va manifestar que la moció de CiU i l'esmena d'EUiA-ICV són compatibles, cosa que no compartien els ecosocialistes.

Prem per veure més contingut per a tu