Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut per sostreure gasoil de l'oleoducte que uneix Tarragona amb Girona

L'empresa de logística d'hidrocarburs va denunciar que hi havia detectat una baixada de pressió

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns a Sant Feliu de Buixalleu (Selva) un home de 38 anys, de nacionalitat romanesa i veí d'Arbúcies acusat de sostreure gasoil de l'oleoducte d'una empresa de logística d'hidrocarburs que uneix Tarragona amb la refineria de Tarragona amb els dipòsits de l'empresa a Girona. El detingut actuava junt amb una altra persona que va poder fugir. Els dos havien manipulat l'oleoducte fent un forat per fer l'extracció il·legal de combustible i l'havien tapat amb prou cura perquè no fos advertit i poder tornar-hi més endavant per sostreure més gasoil. La detenció es va produir després que els responsables de l'empresa advertissin d'una baixa de pressió a l'oleoducte.

Els agents van iniciar un dispositiu de vigilància el dilluns passat a dos quarts de set del vespre i uns tres quarts d'hora després van detectar l'arribada d'un vehicle en un descampat, d'on van baixar dos homes amb diverses garrafes de plàstic i que s'apropaven fins al punt d'extracció.

Els mossos van veure que aquestes dues persones sostenien una mànega que estava introduïda en el punt d'extracció i van poder constatar que aquests homes estaven succionant gasoil de l'oleoducte.

En aquell moment els agents es van identificar com a policies i les dues persones van fugir en direccions oposades. Els policies que feien la vigilància van aconseguir interceptar un dels lladres.

En el moment de la detenció, els agents van localitzar a l'interior del vehicle nou garrafes de plàstic, una de deu litres i vuit de 25 litres així com dotze metres de mànega.

El detingut, amb un antecedent policial, passarà a disposició judicial a les properes hores.

Prem per veure més contingut per a tu