Segueix-nos a les xarxes socials:

La policia local de Blanes ofereix una xerrada sobre la prevenció de furts i estafes

La policia local de Blanes ofereix una xerrada sobre la prevenció de furts i estafesajuntament de blanes

La policia local de Blanes va oferir ahir una xerrada informativa per fer prevenció sobre estafes i furts. Sota el títol «Nous temps, velles estafes: No et deixis enganyar!», la sessió es va fer al local social de l'associació de veïns Ca la Guidó.

Es tracta d'enganys per aconseguir efectiu a canvi de res. Per prevenir, l'Ajuntament va organitzar la xerrada, no perquè s'hagin detectat més estafes i furts, sinó perquè la mateixa associació de veïns es va interessar. Encapçalada pel caporal Miquel Àngel Recio i l'agent José Miguel Gallego, la sessió pretenia servir d'orientació.

Amb fragments de vídeo i retalls de diari, van explicar com actuar per evitar ser víctimes dels furts i estafes comuns:?des dels tril·lers fins a les estafes de la loteria, el tocomocho, l'estampeta, el natzaré o l'engany del desnonat. També de no tan conegudes, com la de la «taca», en què una persona s'acosta a la víctima i li taca la jaqueta o l'abric i després aprofiten per robar-li. Un altre engany molt estès és el de les vendes a domicili, o bé la dels falsos instal·ladors. Després d'un torn obert de preguntes, l'acte es va tancar repartint als assistents un resum amb les recomanacions que els van explicar.

Prem per veure més contingut per a tu