Segueix-nos a les xarxes socials:

El nen de Caldes ferit al Puigsacalm i els seus pares agraeixen el suport

L'Ànton va patir, el 30 de desembre, un accident al Puigsacalm que li va provocar un traumatisme cranial

El nen de Caldes ferit al Puigsacalm i els seus pares agraeixen el suport

Sóc l´Ànton, el nen de 12 anys de Caldes de Malavella que el passat dia 30 de desembre va patir un accident molt greu en caure del Puigsacalm i haver de ser rescatat per l´helicòpter dels bombers i equips especialitzats. Tant jo mateix com els meus pares, en Xevi i la Carme, voldríem donar les gràcies a les persones que han fet possible, amb la seva intervenció en algun moment o altre, que actualment m´estigui recuperant de manera satisfactòria.

Així, en primer lloc, a la meva tia Montse i al meu cosí Eudald, amb qui vaig anar d´excursió al Puigsacalm i que, quan vaig caure, van reaccionar de manera ràpida perquè els serveis d´emergència poguessin ajudar-me. En segon lloc, als tres excursionistes, en Manel, l´Andreu i un del qual no coneixem el nom que, arriscant-se molt, van baixar fins on havia caigut per assistir-me i dir als equips de rescat on estava; i, per descomptat, a les persones que aquell dia estaven al cim de la muntanya i que van donar suport a la meva tia i al meu cosí. En tercer lloc, voldríem agrair a tot el personal de pediatria de l´hospital Josep Trueta de Girona que, tant a l´UCI com a la planta, em van curar, mimar i cuidar, a part de donar suport als meus pares en uns moments molt complicats.

Per descomptat, volem donar les gràcies a la meva escola, la Salle Cassà, tant a l´equip directiu, als mestres i als meus companys que ens han donat suport en tot moment i que ara mateix em faciliten la meva reincorporació al màxim; i també a la gran família del SHUM de Maçanet, el club on jugo a hoquei sobre patins, i de manera especial a l´equip Aleví B que m´ajuda a tirar endavant perquè saben que el meu desig és poder tornar a jugar amb ells. Una de les meves professores de quan era petit que em va veure a l´UCI l´endemà de l´accident va dir a la meva mare que si ens haguessin dit que en menys d´un mes podria començar alguna horeta a l´escola, no ens ho hauríem cregut: i ho estic fent! Gràcies a tots els que ens esteu donant suport!

Prem per veure més contingut per a tu