Segueix-nos a les xarxes socials:

La primera edició de l'StarArt de Santa Coloma reuneix 25 emprenedors

La primera edició de l'StarArt de Santa Coloma reuneix 25 emprenedorsCarles Colomer

La primera edició de la Mostra de Caràcters Creatius StarArt va reunir ahir a la tarda, al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners a 25 emprenedors i emprenedores dels àmbits artístic, creatiu i artesanals de la comarca de la Selva que van donar a conèixer els seus productes i serveis. Així, entre algunes de les creacions s'hi va poder veure: taules de llum, un jardí vertical, bicicletes artesanes personalitzades, un sabó per netejar pintura de mans o una mostra de productes de disseny gràfic, entre d'altres.

La Mostra de Caràcters Creatius va comptar també amb una actuació de guitarra en acústic i una sessió de DJ a càrrec de Guillem Otzet i Pau Almagro i l'elaboració d'un mural a càrrec de l'il·lustrador Kimo Osuna. «L'objectiu d'aquesta iniciativa és crear treball en xarxa i afavorir sinergies» va valorar el director del Centre Eix Negoci, Martí Juanola.

L'acte inaugural va anar a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, el conseller d'Empresa, Pere Mas i la regidora de Promoció Econòmica l'Ajuntament colomenc, Teresa Garcia, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu