Segueix-nos a les xarxes socials:

Cs de Blanes exigeix la retirada de l'estelada de sa Palomera

El portaveu del grup municipal ha entrat una instància per demanar la reposició de la senyera

El grup municipal de Ciutadans de Blanes va sol·licitar ahir «la retirada de manera immediata» de l'estelada que hi ha a sa Palomera. El grup va enviar un comunicat demanant la retirada de la bandera: «Sol·licitem de manera immediata la retirada de l'estelada a sa Palomera per ser una bandera no constitucional que no representa a tots els catalans». El portaveu de la formació taronja al municipi, Cristhian Ortiz, ha entrat una instància per demanar la reposició de la senyera a la roca de sa Palomera per «evitar que continuï onejant una bandera que només representa moviments nacionalistes i independentistes i és excloent».

Actes institucionals

Ortiz va lamentar que el díptic informatiu dels actes oficials de l'Ajuntament de Blanes per a la Diada de Catalunya incorporés com a activitat la substitució de la senyera per l'estelada a sa Palomera: «Ni és una bandera oficial ni està reconeguda a l'Estatut com a bandera pròpia, és només un símbol de propaganda separatista», va indicar el regidor.

El portaveu liberal va recriminar a l'Ajuntament que permeti la cessió d'espais públics «per a finalitats privades, partidistes i excloents, que no representen el conjunt de la ciutadania i busquen difondre una ideologia que no és comuna a tota la població».

El portaveu de la formació que lidera Albert Rivera va reivindicar que els ciutadans de Blanes «han de tenir els mateixos drets i obligacions i els béns de domini públic com sa Palomera no poden ser monopolitzats pel separatisme», va concloure.

Prem per veure més contingut per a tu