La Fundació Alícia acredita la qualitat de 14 hotels de Lloret
El segell determina que els establiments han passat satisfactòriament una auditoria alimentària
La Fundació Alícia dedicada, entre d’altres afers, a la innovació alimentària, juntament amb l’entitat Lloret Turisme ha acreditat a 20 establiments de Lloret amb el segell en restauració infantil bona, sana i sostenible. Aquest segell s’ha atorgat concretament a 14 hotels i 6 restaurants que, amb aquesta certificació acrediten que han passat l’auditoria i garanteixen una alimentació equilibrada per als infants durant la seva estada de vacances. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, va valorar que «tradicionalment l’alimentació infantil en període vacacional s’ha vinculat a menús poc saludables i repetitius, però actualment les famílies també demanden que es pugui garantir una alimentació saludable per als seus fills i filles durant les vacances». L’auditoria estableix que els menús infantils han de comptar amb un 50% de verdures, un 25% d’hidrats de carboni i un 25% d’aliments proteics.
Temes
Més a La Selva
-
Catorze entitats veïnals de Lloret de Mar demanen el compromís municipal de tancar l'abocador el 2030
-
Iniciades les obres de la C-63 a Vidreres i costaran 5,9 milions d'euros
-
Diversos municipis del Gironès i la Selva superen els 50 litres de pluja
-
Riudellots de la Selva ret homenatge al naturalista i ornitòleg Lluís Motjé