Segueix-nos a les xarxes socials:

Un jove es dispara un tret al penis quan intentava amagar-se la pistola en un control de la Policia Local

La Guàrdia Civil de Novelda ha detingut l'hospitalitzat per tenir una arma curta sense llicència

Un jove es dispara un tret al penis quan intentava amagar-se la pistola en un control de la Policia Localgoogle

La seqüència descrita per ABC sobre un accident a Novelda (Alacant) podria haver sortit de la pel·lícula "Dos tontos molt tontos", però és una història real que ha acabat amb un home hospitalitzat a la província d'Alacant després de disparar-se per error al penis mentre manipulava una pistola sense llicència d'armes.

El diari ha consultat diverses fonts de la Guàrdia Civil de Novelda i ha situat els fets la matinada del 23 d'octubre: la persona que finalment va resultar ferida estava circulant amb cotxe pel centre urbà d'aquesta localitat alacantina amb un amic. De cop i volta, es va creuar amb un cotxe de la Policia Local i tots dos van creure que es tractava d'un control. Com que portaven una pistola, i temien un possible registre, van amagar l'arma curta sota la roba, just a les parts íntimes, i aquesta es va disparar.

Les ferides van requerir una operació de quatre hores a l'Hospital General d'Elda per aconseguir tallar l'hemorràgia que patia a la zona genital. Això sí, poc després tots dos van ser detinguts per possessió d'armes sense comptar amb la llicència corresponent. Dies més tard, el Jutjat d'Instrucció 4 de Novelda els va deixar en llibertat amb càrrecs mentre la policia investiga la raó que porta dos joves de 22 anys a tenir una arma curta entre les possessions.

Prem per veure més contingut per a tu