Segueix-nos a les xarxes socials:

La guerra dels supersmartphones

El telèfon intel ligent de moda és el que té un processador de quatre nuclis més un Quad Core

En la cursa dels telèfons intel · ligents per tenir més potència, el nou referent són els terminals Quad Core, dotats amb un processador de quatre nuclis més un (4+1). En un escenari en què els gadgets mòbils amb dos cervells (Dual Core) semblaven el màxim, els smartphones Quad Core fan un pas més: tenen més nuclis, per a un millor rendiment multitasca, incloses la reproducció d'àudio i vídeo o la navegació per internet, i un element extra (l'1), especialitzat en reduir el consum de bateria.

L'etiqueta Quad Core està vinculada al processador Tegra 3, fabricat per Nvidia, que funciona a 1,5 gigahertzs ??i ja està instal · lat en aparells que estan arribant al mercat, com Optimus 4X HD (LG), One X (HTC), Ascend D (Huawei) i Era (ZTE). Són terminals de gamma alta, estilitzats, amb grans pantalles tàctils i que publicitaran que ofereixen un rendiment de portàtil.

Un parell d'exemples: l'Optimus 4X HD té pantalla de 4,7 polzades en alta resolució (1.280 x 720 píxels), un gruix de només 8,9 mil · límetres i càmera de 8 megapíxels per a fotos i vídeo HD. I el One X, amb prestacions, pesa només 130 grams i té 32 Gb de memòria interna.

Els terminals Quad Core aquí citats fan servir la darrera versió del sistema operatiu Android, de manera que competeixen directament amb l'iPhone d'Apple.

Prem per veure més contingut per a tu