Segueix-nos a les xarxes socials:

WhatsApp prova una funció per poder afegir contactes amb codis QR

L'aplicació de missatgeria ha llançat en versions beta el suport, pensat per a estalviar passos

WhatsApp prova una funció per poder afegir contactes amb codis QR| Shutterstock

L'aplicació de missatgeria WhatsApp prova una nova funció, que es pot trobar en la seva configuració, que introdueix suport per l'ús dels codis QR que poden compartir-se amb altres persones i que permeten afegir contactes de manera ràpida.

Aquesta característica es troba de moment en fase de proves i WhatsApp l'ha incorporat a les últimes betes del seu servei per mòbils amb sistemes operatius iOS (2.20.60.27) i Android (2.20.171), com ha advertit el portal WABetaInfo.

La funció de codis QR de WhatsApp es troba en la configuració de l'aplicació, i en fer clic en la miniatura del codi es pot accedir a una secció des d'on és possible compartir el codi QR personal de cada usuari amb altres persones.

Aquest codi QR permet afegir com a contactes de WhatsApp a altres persones de manera ràpida, i inclou el número de telèfon. Els usuaris tenen l'opció de revocar un codi QR de forma il·limitada, de manera que els codis anteriors deixin de funcionar i es generi un nou vàlid.

Així mateix, la secció de codis QR de WhatsApp inclou també un escàner amb el qual els usuaris poden llegir ràpidament els codis d'altres persones.

Prem per veure més contingut per a tu