Reforços dels Mossos d'Esquadra consistents en diverses dotacons d'agents de l'Àrea de Recursos Operatiu (ARRO) blinden des de dilluns les carreteres dels voltants de Platja d'Aro fent controls de pas de vehicles. El desplegament té una doble vessant: aportar sensació de seguretat en una zona on hi ha passat un fet greu que causa òbvia preocupació, i intentar trobar els fugitius culpables del robatori i la mort de Jordi Comas. Ahir, però, no hi havia notícies oficials al respecte. La causa roman sota secret de sumari i totes les hipòtesis continuen obertes, és la resposta estàndart per part del cos policial.

Dins l'àmbit de la seguretat i de major presència policial al municipi baixempordanès, ahir al vespre l'Ajuntament va aprovar una moció en el ple en què, entre d'altres coses, va manifestar la necessitat "de més presència policial a l'àmbit públic" i de dotar de més agents la Policia Local: "Manifestar públicament la voluntat d'aquesta corporació d'ampliar els efectius de la Policia Local, dins de les possibilitats que permeti la legislació vigent, ja que es considera de caràcter prioritari reforçar la seguretat pública i la prevenció dels delictes, amb una major presència policial a l'àmbit públic". A més, demana al Departament d'Interior que "actuï en la mateixa línia, reforçant la presència dels Mossos d'Esquadra".

La moció, aprovada de manera unànime per tots els grups municipals de la corporació, manifesta el condol i el suport a la família de Jordi Comas, a qui reconeix com a Ciutadà Exemplar "pel seu amor incondicional al municipi". Així mateix, condemna la mort "injusta i violenta" de l'empresari i reclama a les forces de seguretat "la màxima diligència per posar els autors de la mort del senyor Jordi Comas a disposició de la Justícia".