Segueix-nos a les xarxes socials:

Cues a les botigues per comprar els nous iPhone

Cues a les botigues per comprar els nous iPhone

Els nous models d'iPhone d'Apple, l'XS i XS Max, van arribar ahir a les botigues de tot el món, entre elles les de les comarques de Girona amb més potència, gràcies a un nou xip que utilitza l'aprenentatge automàtic ( machine learning) i la mida de pantalla més gran fins ara de la companyia nord-americana.

Tots dos models estan considerats d'alta gamma -són els nous vaixells insígnies de la companyia, i tenen instal·lades pantalles de tecnologia OLED, que millora el contrast i la brillantor.

L'iPhone XS Max té 6,5 polzades (16,5 centímetres) -la pantalla més gran fins a la data d'Apple-, i surt a la venda des 1.259 euros, en el model de 64 gigues, ampliable a 256 gigues (1.429 euros ) i 512 gigues (1.659 euros). El model XS, amb una pantalla de 5,8 polzades (14,7 centímetres), està a la venda a partir de 1.159 euros en el model de 64 gigues, ampliable a 256 gigues (1.329 euros) i 512 gigues (1.559 euros).

Aquests preus elevats, però, no han impedit que els debots de la marca de la poma mossegada s'hagin afanyat a ser els primers a comprar els nous productes. Centenars de consumidors feien cua fora de les botigues d'Apple arreu del món el dia abans o en les primeres hores dahir, quan l'iPhone XS i l'iPhone XS Max van sortir a la venda.

Amb un disseny exterior similar a l'anterior model -i en colors gris, daurat i platejat-, la principal novetat de l'XS i XS Max està en els seus budells: un nou xip de vuit nuclis creat per l'empresa americana i que han reduït el temps de processament, especialment en els gràfics. El xip fa servir aprenentatge automàtic en temps real ( machine learning) per millorar les funcions de la càmera, el reconeixement facial o realitat augmentada.

Les càmera, que segueix sent doble, ha millorat la seva capacitat per captar els contrastos de llum i les imatges de nit. Quant a la resta de novetats, els altaveus dels dispositius tenen una major amplitud de so estèreo gràcies a les tecnologies Dolby Vision i HDR10. Apple, que permet per primera vegada tenir dues targetes SIM en aquests dispositius, ha incrementat la resistència als líquids i assegura que aquests telèfons no es fan malbé encara que caiguin en una piscina.

La companyia també ha posat a la venda l'Apple Watch Sèries 4, l'última versió del seu popular rellotge intel·ligent, que inclou un sensor elèctric que li permet realitzar un electrocardiograma en 30 segons.

Prem per veure més contingut per a tu