Segueix-nos a les xarxes socials:

Com eliminar les taques grogues dels teus coixins

Hi ha un truc casolà perquè aquests coixins llueixin com el dia en què els vas comprar

En absorbir la suor que desprenem en dormir, el nostre coixí perd el seu característic color blanc i es torna groguenc o grisenc deixant taques per tot arreu. Aquests coixins solen adquirir un to groc per culpa de la suor i la saliva que creen taques molt difícils d'eliminar a la rentadora.

Perquè no et compliquis la vida i puguis dormir en un llit que sembli nou, et proposem un truc casolà per blanquejar els coixins i deixar-los com acabats d'estrenar

Abans de posar-te a fer-ho, comprova l'etiqueta del teu coixí per saber si és apta per als ingredients que es necessiten i per als programes de rentat a l'hora de blanquejar-lo.

Preparat per blanquejar els coixins

- 12 tasses d'aigua (3 litres)

- Mitja tassa de suc de llimona (125 ml)

- 1 tassa d'aigua oxigenada (250 ml)

Introdueix tots els ingredients en un recipient o galleda i remou per integrar-los completament. A continuació preparem una barreja especial a l'hora de posar a la rentadora el nostre coixí:

- 1 tassa de detergent per a la roba

- 1 tassa de detergent biodegradable per a rentaplats

- 1 tassa del blanquejador casolà

- Mitja tassa de bòrax o sal de bor

- Aigua calenta

Finalment, només ens cal retirar la funda i introduir el coixí a la rentadora i posar un cicle d'aigua calenta. Es programen dues rentades perquè quedi ben net. Posa't guants i introdueix tots els ingredients que t'hem indicat; ja només has d'esperar a que la màquina faci la seva feina i que el sol assequi el coixí.

Prem per veure més contingut per a tu