Segueix-nos a les xarxes socials:

Com treure les taques de suor de la roba de color?

Hi ha diverses maneres per eliminar les molestes taques de suor

Com treure les taques de suor de la roba de color?

No hi ha res pitjor que les taques de suor a la roba de color. Amb el temps i amb l'ús, aquestes taques es tornen més visibles i són més difícils d'eliminar.

Afortunadament hi ha diverses maneres per eliminar les molestes taques de suor.

Compartim 5 consells:

  1. Vinagre blanc. Prepara una mescla de 2 tasses d'aigua amb 4 cullerades de vinagre blanc. Aplica aquesta mescla a les taques que desitgis eliminar i deixa actuar durant 30 minuts. Després, renta la roba amb aigua freda.
  2. Bicarbonat de sodi. Mescla una cullerada de bicarbonat amb una mica d'aigua i forma una pasta. Aplica-la sobre les taques de suor i deixa reposar durant 20 minuts. Posa la roba a la rentadora i renta-la com ho fas normalment.
  3. Pasta de dents. Si la teva roba és de color fosc o negra, la pasta de dents serà la teva salvació. Aplica una mica de pasta de dents sobre les taques de suor i afegeix una mica d'aigua. Frega suaument amb un raspall de dents vell, deixa reposar per 5 minuts i renta les teves peces com ho faries normalment.
  4. Aspirines. Dilueix 2 pastilles en un recipient amb aigua tèbia. Posa la roba tacada en remull durant 2 hores. Escorre i renta la teva peça.
  5. Sal. Dissol tres cullerades de sal en mig litre d'aigua calenta. Aboca la mescla sobre les taques de suor i frega perquè el líquid penetri molt bé la tela. Deixa reposar durant 15 minuts i fica les teves peces a la rentadora.
Prem per veure més contingut per a tu