Segueix-nos a les xarxes socials:

Casa Gourmet celebra el mes de l'amor amb una selecció de Rioja en estat pur

Enamorats dels vins de Rioja

Història i modernitat ha estat l'eix vertebrador dels sommeliers de Casa Gourmet, botiga en línia de Diari de Girona, per escollir els vins que integren la seva selecció de febrer

Enamorats dels vins de RiojaDdG

 El dia dels enamorats és a la cantonada i a Casa Gourmet, la botiga en línia de Diari de Girona, saben que per celebrar-ho una bona opció és regalar el seu nou lot de vins de Rioja. Aquesta selecció inclou 6 ampolles dels millors cellers per només 45 € (valor real 75 €). Això és: 2 Ampolles de LAN D-12 de 2018, 2 Ampolles de Solar Vell Reserva de 2015 i 2 Ampolles de Rioja Vega Edició Limitada de 2018.

Tres cellers diferents amb un denominador comú: la història dels seus terrers i la modernitat de les seves propostes.

Després d'un any complicat hem après a valorar tot allò que abans ens resultava tan quotidià com celebrar l'amor brindant amb els qui més volem.

És el moment de tornar a emocionar-nos i gaudir com mai de la vida i, per convertir Sant Valentí en un moment màgic, Casa Gourmet té els millors vins. Aquí t'expliquem com maridar-los.

Tres Rioja per maridar a Sant Valentí

Com en l'amor, el maridatge perfecte no existeix, però hi ha opcions ben apetitoses. LAN D-12 per exemple és un negre amb criança de dotze mesos, 100% de raïm ull de llebre. Va perfecte amb carns vermelles i a la brasa, amb fumats i formatges curats.

El seu nom, que és ben curiós, ret homenatge als empleats del celler LAN, doncs és el vi del dipòsit número 12, el que més agrada a l'equip. Respon a la tradició de La Rioja de que els cellers guardin el millor dipòsit per a consum propi i dels viticultors. A LAN, les millors elaboracions es realitzen històricament en aquest dipòsit n°12, per això el nom d'aquest vi, un dels més especials del celler.

Si vols sorprendre a qui més vols amb un bon estofat o amb una taula de formatges i foie, Casa Gourmet et recomana Solar Viejo Reserva de 2015.

Aquest negre reserva és la clara expressió de la potència que pot aportar un vi de Rioja. S'elabora a partir d'un cupatge de raïm ull de llebre (90%) i gracià (10%). El producte s'envelleix durant almenys dotze mesos en bota de roure francès o americà, per després donar-li un llarg repòs a l'ampolla que li atorgarà un bon caràcter i aromes. Solar Vell Reserva representa molt bé la profunditat d'un bon vi.

Un dels Rioja seleccionats

Finalment, si vols brindar per l'amor amb un bon plat d'ibèrics, amb formatges curats o assaborint un deliciós xai al forn hauràs d'obrir una ampolla (o dues) de Rioja Vega Edició Limitada de 2018.

Aquest negre, elaborat a partir de la varietat ull de llebre (80%) i un percentatge de la varietat gracià (20%) ha passat catorze mesos en bota i ha reposat vuit mesos més en ampolla per acabar d'afinar-se.

A la boca vessa sabor. És suau i sedós amb una perfecta integració de la fruita a la seva criança i amb lleugers matisos minerals. Ben estructurat, expressiu i persistent. T'enamorarà.

Com funciona el club de vins?

A Casa Gourmet es pot adquirir aquesta selecció de 6 ampolles de vins multipremiats a través de la botiga en línia casagourmet.es o bé per telèfon: 972 678 519

Els lectors i lectores també es poden donar d'alta al Club de Vins, sense cost, i beneficiar-se de tots els seus avantatges: despeses d'enviament gratuïtes en aquesta selecció i preus exclusius amb descomptes importants. I tot sense compromís de compra, de manera que el soci o sòcia pot saltar la selecció del mes que no li interessi.

Casa Gourmet és una botiga en línia amb seleccions de vi exclusives i productes gastronòmics, el llançament del qual al mercat nacional ha tingut lloc el passat mes d'octubre de 2021.

Prem per veure més contingut per a tu