Segueix-nos a les xarxes socials:

Edifici sorollós

Un cop de finestra provoca aquest enrenou en aquesta comunitat de veïns

Un cop de finestra provoca aquest enrenou en aquesta comunitat de veïns123RF

El soroll és una de les principals fonts de conflicte en les comunitats de veïns. Festes a hores intempestives, obres que estronquen el son, moviment de mobles... Comptes de Twitter com Líos de Vecinos expliquen bé les baralles dins i fora dels edificis.

Una de les més recents ve a compte d’una finestra. En un cartell, un veí desesperat implora una mica de menys soroll. I comença de forma educada reclamant al veí que totes les matinades («d’una a dues») «tanca la seva finestra tan fort com si s'hi jugués la vida» i li diu que «pensi en els seus veïns». «No és la primera vegada que et sento i sincerament em despertes amb els teus sorolls», lamenta.

El missatge reflexiona sobre la necessària convivència entre els inquilins: «Vivim en una comunitat de veïns, no a la jungla».

I després de les reflexions més o menys ponderades, entra en un to més amenaçador. Després d’identificar el culpable com un veí que «dona a l’interior de la barriada», el commina: «Si veig que continues fent el mateix, em posaré en contacte amb el president per buscar una solució».

Prem per veure més contingut per a tu