El PSOE critica el PP pel seu immobilisme respecte a les peticions de Catalunya

 

MADRID | AGÈNCIES/DDG El secretari d'Organització del PSOE, Óscar López, va carregar ahir contra la postura "immobilista" del PP davant la proposta per convocar un referèndum d'autodeterminació a Catalunya, i va defensar la proposta del PSOE per al 2013 de fer reformes, fins i tot en la Constitució, per "avançar cap al futur conservant el mapa territorial d'Espanya".
"PSOE i PP comparteixen el rebuig al referèndum d'autodeterminació. A partir d'aquí, hi ha una diferència clara, que és que el PP es queda en el no i no fa res més, una posició immobilista, de xoc. El PSOE almenys posa sobre la taula una possible sortida".
Mentrestant, el ministre d'Economia, Luis de Guindos, va demanar a Catalunya que no confongui les prioritats perquè allò "fonamental" en aquest moment és sortir de la crisi i perquè és més fàcil fer-ho junts que separats. En la mateixa línia, el vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, va demanar a Artur Mas, que "no busqui una baralla permanent" i que torni al sentit comú.

Enllaços recomanats: Premis cinema