L'hotel Rio Park de Benidorm, de la cadena hotelera gironina Med Playa, serà reconegut avui com el "Millor Hotel del Món en Categoria 3T". El guardó, que atorga el Tour Operador Tui Travel, distingeix el bon nivell d'atenció al client que ofereix l'establiment de Benidorm de la cadena gironina. Per celebrar-ho, Med Playa ha convocat un concurs fotogràfic amb 10.000 ? en premis.

Elecció dels clients

El popular operador turístic presenta anualment els prestigiosos Gold Medal Awards amb els quals reconeix els seus socis hotelers. Els premis s'atorguen en funció del grau de satisfacció dels clients i pels serveis oferts per l'hotel durant l'estada. L'hotel, a més, ha d'oferir un nivell de satisfacció molt alt abans d'entrar en el procés de selecció i és un factor important la quantitat de clients allotjats a l'hotel durant la temporada.

Amb la concessió del premi al "Millor Hotel del Món en Categoria 3T", Río Park de Benidorm ha estat votat com a millor hotel del món per milers de clients. Aquest establiment hoteler, que pertany a Med Playa, va obrir les seves portes el 1971.