L'aerolínia de baix cost irlandesa Ryanair va registrar a la primera meitat del seu exercici fiscal, finalitzat el passat 30 de setembre, un benefici de 596 milions d'euros, un 10% més que en el mateix període de 2011 quan va arribar als 544 milions d'euros.

La companyia va incrementar la seva facturació en un 15%, fins als 3.106 milions d'euros, després d'elevar el seu tràfic de passatgers en un 7%, arribant així als 48 milions de viatgers transportats, davant dels 44,7 milions que va registrar durant entre abril i juny de l'any anterior.

El conseller delegat de l'aerolínia, Michael O'Leary va remarcar que els guanys de la companyia han superat les seves expectatives gràcies a l'impuls "fort" de les reserves a l'estiu, sobretot amb motiu dels Jocs Olímpics, juntament amb l'augment de les tarifes.

De la mateixa manera, va recalcar la positiva contribució de la implementació "d'èxit" del seu programa d'estalvi de combustible, malgrat que aquesta partida va augmentar un 24%. Excloent el combustible, els costos unitaris de l'areolínia van augmentar un 2% durant l'estiu "gràcies a l'estricte control de la despesa".