Poble Sec-Guíxols

? Poble Sec. Carulla, Francis, Vasco, Xavi, Adam, Marcel, Navil (Luisinho, m.84), Eric, Jaco (Rulo, m.63), Gerard i Fran. ? Guíxols. Fàbregas, Elies, Poderoso, Gallardo, Cervera, Pedragosa, Feixes (Richard, m.79), Nierga, Rubén Pérez (Moi, m.91), Borja i Xavi Martínez (Alberto, m.47). G Gols: 0-1, m.20, Borja; 1-1, m.42, Eric. A Àrbitre: Mesones González, bé. Va amonestar amb targeta groga Adam, Navil (Poble Sec) i Fàbregas, Pedregosa, Richard, Nierga, Rubén Pérez i Borja (Guíxols).

El Guíxols va assolir, arran d'un enfrontament molt seriós un punt molt important, en un camp difícil com el del Poble Sec. Els dos gols van donar-se en el primer temps i, reflex del terreny de joc, en jugades a pilota aturada. El primer gràcies a un xut de falta magistral de Borja, mentre que el gol de l'empat va ser un bon xut d'Eric després d'un còrner llançat per Fran. Abans de l'empat, Fàbrega s'havia erigit en el salvador del Guíxols després d'aturar un penal llançat per Jaco. A les acaballes Rulo va enviar una pilota al pal per part dels locals.

Banyoles-Marianao poblet

? Banyoles. Sergi, Isma, Xargay, Castro (Tena, m.60), Coro, Jose (Matamala, m.46), Mercader, Garangou, Bonaventura (Lema, m.56), Ignasi i Rubirola. ? Marianao Poblet. Ubach, Isma (Nico, m.16), Xavi, Ivo (Pere, m.61), Dos Santos, Piñol, Venegas, Raúl, Masip, Romo i Toni (Xito, m.70). G Gols: 0-1, m.1, Masip; 1-1, m.29, Ivo (pp); 1-2, m.38, Piñol; 1-3, m.49, Masip; 1-4, m.60, toni; 2-4, m.73, Ignasi; 2-5, m.79, Venegas. A Àrbitre: Bastida Torres, pèssim. Va amonestar amb targeta groga els locals Coro, Garangou, Castany i Martí Planes (tècnic) i els vistants Piñol i Raúl. Va expulsar per doble amonestació el local Ignasi (m.72) i per vermella directa el tècnic banyolí Martí Planes (m.89). E Estadi: Unes 200 persones al Municipal. Es va guardar un minut de silenci per la mort de l'avi matern del banyolí i jugador del Barça Atlètic Andreu Fontàs.

Si al pitjor partit del Banyoles s'hi suma una pèssima actuació arbitral és normal que el resultat sigui d'escàndol. I és que el Banyoles no es va poder sobreposar mai al gol en el primer minut del Marianao que, a més comptava amb la permissivitat arbitral. Al final, un 2-5 que deixa els banyolins enfonsat en zona de descens.

Peralada-Igualada

? Peralada. Buendia, Lango, Edgar, Dani.O, Andre, Touray (Guille m 46), Chacon (Carbo, m.55), Tidian, Txiqui, Marquitos (Buzzi, m.80) i Pol. ? Igualada. Yannik, Oriol, Paquito, Torres (Eric, m.85), Pedro, Gerard, Isma, Edu, Jesus (Gomà, m.46), Marc i Cristian (Mili, m.71). G Gols: 0-1, m.52, Pedro (p); 1-1, m.54, Pol. A Àrbitre: Mur Romeo. Va amonestar amb targeta groga els locals Pol, Lango i Dani.O del Peralada, i Eric de l'Igualada. Va expulsar amb vermella directa Andre (m.51).

El Peralada va poder treure un empat, tot i jugar amb deu homes després que l'Igualada s'avancés gràcies a un penal que va suposar l'expulsió d'André. Una ràpida reacció va permetre als de Cabezos empatar als dos minuts i sumar.