De mica en mica s'omple la pica i a Llagostera, cada dia que passa, la primera plantilla es va engreixant de manera considerable. Tot just es supera la dotzena de futbolistes, una xifra encara un xic baixa tenint en compte que la setmana vinent comencen els entrenaments, però el cert és que, després de lligar-se l'acord amb l'Ajuntament de Palamós per jugar al Nou Estadi i de quedar definit l'organigrama esportiu, que el club no ha fet altra cosa que posar-se a treballar per construir una plantilla de garanties per encarar l'històric debut a la Segona Divisió A.

Ahir, el club, d'una sola tacada, va anunciar la renovació de fins a cinc dels futbolistes que l'any passat van vestir de blanc-i-vermell. Es tracta del defensa Jordi Masó; els migcampistes Tito, Barnils i Enric Pi; i també el davanter Eloy Gila. S'uneixen, d'aquesta manera, a Aimar, Vallho, Tarradellas, Jordi López i Pitu, jugadors que també han arribat a un acord amb els llagosterencs per seguir vinculats al club.

Aquestes darreres cinc renovacions permetran a Santi Castillejo tenir a les seves ordres a futbolistes que el curs passat van erigir-se com a peces importants en l'històric ascens. Tret de Barnils (330 minuts), la resta (Masó, Tito, Pi i Gila) han estat força rellevants en els esquemes de Lluis Carrillo. Masó, que va actuar de lateral tot i que va iniciar la seva carrera com a migcampista, va disputar 34 partits (prop de 3.000 minuts); Enric Pi va tocar totes les posicions de la banda esquerra i va jugar 29 partits durant la temporada, a banda de convertir-se en un dels màxims golejadors de la plantilla (11 dianes). De la seva banda, Tito va ser un dels migcentres més utilitzats al llarg del curs, disputant fins a 33 partits. Rellevant també va ser l'aportació del jove Eloy Gila. Als seus 25 anys, el sabadellenc va demostrar la seva classe i al llarg dels 2.760 minuts que va jugar, va ser capaç de marcar fins a onze gols.

Amb aquesta desena de renovacions i els tres fitxatges anunciats fins al dia d'avui (Óscar Rico, Ruymán Hernández i Robert Simón), la primera plantilla del Llagostera compta amb un total de 13 futbolistes. I dels que segueixen als que marxen, ja que el club ha anunciat l'adéu de cinc jugadors: Sellarès, Fullana, Lobato, Álex Cruz i Barón. No seran les úniques baixes, ja que tot indica que el davanter Salva Chamorro tampoc continuarà. L'atacant d'Oriola té encara un any més de contracte però la direcció esportiva ja li ha comunicat que no es compta amb ell per a la temporada vinent..