La Sophie i la Julie han vingut a passar una setmana a Lloret de Mar. Són amigues des de fa temps, i aquesta és la primera vegada que trepigen la localitat gironina. S'estan en un hotel durant una setmana i, de moment, es mostren molt satisfetes perquè han trobat tot el que buscaven: sol, platja i relatiu bon temps. Això sí, els ha sorprès que es tracti d'una localitat tan turística, i que tingui tants estrangers i botigues de souvenirs.

Per què van triar Lloret per passar les seves vacances?

Vam trobar una molt bona oferta i vam pensar que Lloret tenia tots els ingredients que estàvem buscant: l'allotjament era barat, faria bon temps, hi havia platja... Vam veure clar que aquesta era la nostra oportunitat.

I la realitat ha estat tal com s'imaginaven?

Bé, potser hi ha més turistes dels que ens haguéssim pogut imaginar... no ens esperàvem que la platja estigués tan plena! Però tot i això, ens agrada molt, i l'hotel on ens allotgem està molt bé.

Quins plans tenen per a aquests dies?

Volem anar un dia a Barcelona. Per la resta, volem disfrutar del sol, la platja, el bon temps... i relaxar-nos. Bé, i hem fet algunes petites excursions per aquí al voltant.

Què és el millor de Lloret?

Que la gent és molt oberta. Per exemple, hem fet alguna sortida i els guies són molt simpàtics. I, per suposat, també la platja, que és fantàstica. Mai n'havíem vist cap com aquesta.

I el pitjor?

Que hi ha moltes botigues de souvenirs, que no ens agraden. Però bé, tampoc és una molèstia. Simplement, no hi entrem i ja està.

Ja han tastat la gastronomia local?

No, però tenim previst fer-ho. Ens han recomanat que, sobretot, mengem paella.

I de nit, tenen pensat sortir?

Sí, és clar. Entre els nostres plans també s'inclou poder disfrutar de la nit de Lloret, que té molt bona fama.