Gerard Piqué serà el primer jugador del F.C. Barcelona a realitzar una de les ja famoses quedades (Hangout) de Google+. Aquesta es realitzarà en directe en Google+ amb els seguidors del club català d'arreu del món el proper dimecres 24 d'octubre.

Els Hangout de Google+ són trobades virtuals que permeten la interacció de diverses persones en vídeo o per converses escrites. Des del seu llançament, Google ha treballat perquè els Hangout siguin també una plataforma que permeti a personalitats i gent famosa mantenir trobades directes amb els seus fans. Fins ara hi ha hagut diversos d'aquestes trobades, que han permès als usuaris interactuar en directe amb els seus ídols.

En l'àmbit de l'esport, el tennista Rafa Nadal va ser un dels primers a comunicar-se amb els seus seguidors a través d'aquests Hangouts de Google+. El tennista va respondre en directe a les preguntes dels seus seguidors. Després de la participació de Nadal, un altre dels esportistes que s'ha animat a participar en aquestes trobades és Gerard Piqué.

La cita amb el central del Barça tindrà lloc el proper dia 24 d'octubre a les 17:30 hores. Aquest hangout es retransmetrà també en directe des de la pàgina del club (www.fcbarcelona.com) i al perfil del club en Google+, amb una durada aproximada de 30 minuts.

La trobada serà retransmès en tres idiomes: espanyol, català i anglès i el jugador contestarà a les preguntes que enviïn els fans en l'idioma corresponent segons vagin preguntant. Fins a 10 persones podran interactuar en una mateixa videoconferència i per participar en aquest esdeveniment cal ser seguidor del FC Barcelona en Google+ i fer una pregunta al jugador escrivint, abans o després de la pregunta, el 'hashtag' # CampNouLive.

El F.C. Barcelona vol, amb aquest esdeveniment, potenciar la participació dels fans de tot el món que es posen al dia de les novetats del club dia a dia.

Segons el club, gràcies a l'extraordinària resposta de tots els barcelonistes, el FC Barcelona és el líder mundial en les xarxes socials, tant a Facebook, Twitter, YouTube i Google+. En aquesta última xarxa social, el Club compta amb més de 2,3 milions de seguidors.