Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres obrirà una sala de ball per a la gent gran als baixos de la Societat Erato

L'espai de dos-cents metres quadrats el restaurà la clínica Bofill, que obrirà una delegació en aquest edifici

Figueres obrirà una sala de ball per a la gent gran als baixos de la Societat Eratodiari de girona

L'Ajuntament de Figueres obrirà el mes de novembre una sala de ball al centre de la ciutat, als baixos de l'edifici de la Societat Coral Erato, a la plaça Triangular. Les ?obres estan finançades pels responsables de la clínica Bofill que rehabilita l'edifici per instal·lar-hi una delegació de les seves clíniques i també pisos tutelats per a gent gran a la part superior. Un acord que està per determinar si serà per conveni o lloguer permetrà l'ús de la sala per part de l'Ajuntament que entre setmana també l'obrirà a les entitats.

La sala tindrà una superfície de 210 metres quadrats amb accés pel carrer Escoles. L'espai se situa just al centre de la ciutat, a pocs metres de la Rambla, un fet que s'ha valorat a l'hora d'obrir la sala. L'alcaldessa, Marta Felip, posava de manifest que és una vella reivindicació perquè actualment a la ciutat no hi ha cap sala de ball i aquest col·lectiu s'ha de desplaçar a altres poblacions. D'altra banda, considera que suposarà una manera de revitalitzar la zona del carrer Sant Pau i la plaça Triangular.

A banda de la sala de ball, l'edifici serà sotmès a una rehabilitació per la clínica Bofilll que vol posar-hi en servei una delegació de les seves clíniqes i hi haurà pisos assistencials per a la gent gran a la part superior. El conjunt suposarà una millora per al col·lectiu de la gent gran.

Amb aquesta iniciativa es torna a donar vida a un històric edifici. L'antiga sala Ictineu de la Coral Erato portava gairebé 15 anys tancada. Es va inaugurar a finals de 1999 i durant anys va ser un lloc de referència.

Prem per veure més contingut per a tu