Segueix-nos a les xarxes socials:

Una masia d'Ordis acollirà el segon Nadal Market, amb cinquanta expositors

Una masia d'Ordis acollirà el segon Nadal Market, amb cinquanta expositorsdiari de girona

Una masia d'Ordis del segle XVI acollirà aquest cap de setmana la segona edició del Nadal Market en el qual a través d'una cinquantena d'expositors es posaran a la venda productes d'artesania, alimentaris, de roba, complements o música, entre altres. Està organitzat per SomniD4 que aposta per crear espais on diverses persones puguin exposar i vendre un ventall de productes i donar sortida a les seves creacions.

El mercat obrirà les portes a les onze del matí i fins les deu del vespre el dissabte, mentre l'endemà tancarà dues hores abans. A l'interior de la masia hi haurà expositors diversos per comprar des de bijuteria a roba, però també s'hi podran fer degustacions. A l'exterior hi haurà una part de menjar amb diversos Food trucks (furgonetes WG, caravanes decorades que oferiran entrepans de botifarres, creps i patates). També hi haurà tallers de maquillatge per als més petits i música a càrrec del conjunt Buena Onda i de Jep Perxés.

La primera edició del mercat es va celebrar l'Hotel rural Mas Falgarona d'Avinyonet de Puigventós que estava tancat i es va obrir per dur a terme la iniciativa redecorant de Nadal els espais interiors i exteriors de l'establiment. Els organitzadors volen portar-ho a terme cada any en un lloc diferent i per això l'emplaçament és per aquesta edició al Mas Roig d'Ordis.

Prem per veure més contingut per a tu