Segueix-nos a les xarxes socials:

Busquen un home que ha fugit d'una persecució policial a Figueres

Ha abandonat el cotxe a Peralada i tot fa pensar que hi portava marihuana

Els Mossos d'Esquadra busquen un home que ha fugit després d'una persecució policial. Els agents han trobat el vehicle abandonat en un camí de sorra de Peralada després de seguir-lo durant uns 10 quilòmetres. Tot apunta que hauria marxat a peu del lloc on ha deixat el cotxe.

Els agents de la comissaria de Figueres han traslladat el vehicle cap a la seu policial i l'estan examinant. La forta olor que desprèn, fa pensar que podria estar carregat de marihuana.

Els fets s'han produït cap a quarts de nou del matí. Els Mossos han vist que un vehicle circulava a gran velocitat per la Nacional II i després agafava l'AP-7. Malgrat els intents per fer-lo aturar, el vehicle ha fet cas omís a les indicacions de la policia.

Diverses patrulles dels Mossos s'han activat i han vist com el conductor temerari, que anava a gran velocitat per l'autopista, sortia a l'alçada de la sortida 3 de Figueres nord.

Un cop en aquesta zona, que és en terme municipal de Llers, el conductor fugitiu ha començat a pujar per la N-260 en direcció cap a Llançà amb diversos vehicles policials que el perseguien.

L'home finalment ha aconseguit fugir i els Mossos d'Esquadra han localitzat el vehicle en un camí de sorra de Peralada.

Un cop allà han buscat el conductor, que hauria fugit a peu del lloc dels fets i segons les últimes informacions, encara se'l busca.

El vehicle localitzat a Peralada, té plaques espanyoles, i podria està ple de droga. Tot i això, els agents se l'han emportat cap a la comissaria de Figueres on està essent examinat.

Prem per veure més contingut per a tu