Els Mossos d'Esquadra busquen un home que ha fugit després d'una persecució policial. Els agents han trobat el vehicle abandonat en un camí de sorra de Peralada després de seguir-lo durant uns 10 quilòmetres. Tot apunta que hauria marxat a peu del lloc on ha deixat el cotxe.

Els agents de la comissaria de Figueres han traslladat el vehicle cap a la seu policial i l'estan examinant. La forta olor que desprèn, fa pensar que podria estar carregat de marihuana.

Els fets s'han produït cap a quarts de nou del matí. Els Mossos han vist que un vehicle circulava a gran velocitat per la Nacional II i després agafava l'AP-7. Malgrat els intents per fer-lo aturar, el vehicle ha fet cas omís a les indicacions de la policia.

Diverses patrulles dels Mossos s'han activat i han vist com el conductor temerari, que anava a gran velocitat per l'autopista, sortia a l'alçada de la sortida 3 de Figueres nord.

Un cop en aquesta zona, que és en terme municipal de Llers, el conductor fugitiu ha començat a pujar per la N-260 en direcció cap a Llançà amb diversos vehicles policials que el perseguien.

L'home finalment ha aconseguit fugir i els Mossos d'Esquadra han localitzat el vehicle en un camí de sorra de Peralada.

Un cop allà han buscat el conductor, que hauria fugit a peu del lloc dels fets i segons les últimes informacions, encara se'l busca.

El vehicle localitzat a Peralada, té plaques espanyoles, i podria està ple de droga. Tot i això, els agents se l'han emportat cap a la comissaria de Figueres on està essent examinat.