Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou CAP de Figueres agafa forma

L´adjudicatària ja ha aixecat la planta baixa del futur edifici mentre les obres avancen dins terminis per obrir al 2018

El nou CAP de Figueres agafa formaconxi molons

L'empresa adjudicatària de les obres de construcció del nou Centre d´Atenció Primària de Figueres (CAP), Comsa SAU, ja estan aixecant la que serà la planta baixa de l´edifici. El departament de Salut diu que els treballs segueixen sense entrebancs els terminis previstos, per la qual cosa es preveu que l´equipament pugui entrar en servei al 2018, tal i com es va anunciar. El centre estava pendent des del 2007 però la crisi va aturar el gran complex que s´hi plantejava i es va refer el projecte.

El nou equipament serà el segon de la capital altempordanesa i substituirà el que actualment hi ha en mòduls prefabricats al carrer Roca i Bros. Les obres es van adjudicar per 3.499.912,99 euros i els treballs es van iniciar el passat mes de març. Tindrà una superfície de 2.098 metres quadrats on hi haurà més d´una desena de consultes dedicades a la medicina de família i infermeria. També hi haurà una consulta de pediatria amb infermeria pediàtrica, un espai polivalent de consulta odontològica, una àrea de tractament i extraccions i altres despatxos, administracions o sales de reunions, entre d´altres.

Es tracta d´una llarga reivindicació de Figueres i estava pendent des de feina nou anys, quan es va anunciar que es faria un macrocomplex amb diversos serveis de l´administració pública com ara el Servei d´Ocupació, oficines d´Habitatge o una delegació del departarment d´Agricultura, entre d´altres. La situació econòmica, però, va fer que la iniciativa quedés durant any completament aparcada fins que al 2013 es va anunciar que s´havia elaborat un nou projecte, adequat a les actuals necessitats. Els treballs iniciats fa set mesos comencen a deixar entreveure com serà el nou equipament, que s´està aixecant als terrenys que van quedar alliberats amb l´enderroc de l´antiga Sitja del Rally Sud.

Prem per veure més contingut per a tu