La 25a mostra gastronòmica de Peralada rep 44 plats d'alt nivell
El centre social de Peralada va celebrar dimecres la 25a edició de la Mostra Gastronòmica. Marcial Hernández es va endur el primer premi del concurs de platillos amb uns peus de porc amb fesols i a l'apartat de postres el guardó va ser per a Liliane Parlanti, que va elaborar un flam de rom Baba.
Els accèssits també van ser molt disputats per l'alt nivell gastronòmic. En l'apartat de platillos el guardó va ser Carme Casanovas, que va cuinar un Platillo de melós de vedella amb barreja de bolets i, en l'apartat de postres Cati Font pel seu Pastís de maduixa.
Enguany els petits xefs també van ser protagonistes amb l'estrena de la categoria júnior de postres. Els guardonats van ser Ona Cervera amb un Pastís de tres xocolates i Biel Nicolau que va fer un Sacher de moniato. En total, es van presentar 44 plats, 27 dels quals van ser platillos.
Més a L'Alt Empordà
-
Presó provisional per al detingut per agredir dos treballadors i tres gossos de la protectora de Figueres
-
La rosinca Anna Jorquera es proclama campiona d'Espanya d'halterofília i obté el bitllet pel Mundial
-
S'accidenta contra un autobús a Figueres i acaba detingut per quadruplicar la taxa d'alcohol permesa
-
Tres detinguts per atracar a punta de ganivet un supermercat a l'Armentera