La Fira Arrels de Vi premia Espolla, Olivardots, Martí Fabra i La Vinyeta
La fira Arrels de Vi de Sant Martí d'Empúries va fer públic ahir els guanyadors del tast a cegues, que s'encarrega d'escollir les propostes més destacades de l'edició. El millor vi blanc va resultar ser el d'Olivardots, que presentava un Blanc de Gresa 2014. El millor vi rosat va ser el Lledoner 2016, del celler Martí Fabra. Pel que fa al negre, el més destacat va ser el Celler La Vinyeta, amb el Puntiapart del 2014. En la tria del vi dolç, el més ben valorat va ser el Soliserena Garnatxa d'Empordà provinent del Celler Cooperatiu d'Espolla.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a L'Alt Empordà
-
El Govern no descarta una gran dessalinitzadora a l’Empordà
-
Les Creus de Maig omplen la ciutat de Figueres en un dels dies grans de Fires
-
L'eòlica marina i el 12-M: això pensen els partits del parc que es projecta a Roses
-
Endesa instal·la 52 caixes niu per a la reintroducció del xoriguer petit a l'Alt Empordà
Comentaris
Veure comentaris