Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres vol donar suport als veïns amb dificultats per treure's la teòrica del carnet

L'Ajuntament podria començar el projecte pel barri de Sant Joan. És una iniciativa a les «beceroles» però ja hi ha una llista de persones interessades

Figueres vol donar suport als veïns amb dificultats per treure's la teòrica del carnetDiari de Girona

L'Ajuntament de Figueres està treballant en un projecte per tal de donar un suport a les persones que per motius diversos tenen dificultats per treure´s la part teòrica del carnet de conduir. No es tractaria d´un suport econòmic, sinó un reforç per ajudar a aprendre la matèria.

La iniciativa podria començar pel barri de Sant Joan i fer-se extensiva a tota la ciutat. El regidor del barri de Sant Joan Francesc Cruanyes ha dit que està a les «beceroles» però ja hi ha una autoescola i una llista de gent interessada.

El regidor, responent als dubtes del PP, ha explicat que es tracta d'una idea que encara no s´ha concretat. A principi de mes va tenir una primera reunió amb membres de l´associació del barri del sector Oest. Ha posat de manifest que se n'havia parlat informalment en diverses ocasions però «avui - dijous, 3 de maig- hem tingut la primera reuió per mirar com ho encarrilaven».

«La voluntat no és fer una autoescola» si no «que tota la gent d´aquella zona i és la meva voluntat que es pugui ampliar a altres zones de la ciutat» que tinguin «dificultats atès el seu nivell de le ctura, de comprensió, té dificultats sobretot amb l´examen teòric, pugui rebre una preparació específica».

El tema encara és molt «incipient», va dir, i abans de concretar-ho s'ha de parlar amb educació i altres parts implicades. El regidor va manifestar al darrer ple que encara no se n'ha parlat a fons ni amb els membres del mateix govern.

Ara bé, la possibilitat que es posi en marxa ja ha atret l'interès d'una autoescola, que estaria interessada a oferir el servei. Fins i tot hi ha una llista de persones apuntades per poder rebre aquest suport.

El regidor del PP, Diego Borrego, va afegir que el tema havia aparegut fins i tot a les xarxes socials i va demanar que la mesura no es faci només per a un barri sinó que sigui per a totes les persones amb dificultats.

Prem per veure més contingut per a tu