Segueix-nos a les xarxes socials:

La plaça de l'Escorxador de Figueres, a punt per a les obres

Els treballs van començar ahir tal com estava previst amb la retirada de mobiliari urbà. S'eliminen trenta places d'aparcament

La plaça de l'Escorxador de Figueres, a punt per a les obresanna font

Els treballs de reurbanització de la plaça de l'Escorxador de Figueres van començar aquest dilluns tal com s'havia anunciat. Lesobres per convertir l'espai en un passeig que convidi a accedir al centre de la ciutat.

Ahir els treballs se centraven a retirar el mobiliari urbà i les barreres arquitectòniques per preparar l'espai per a la imminent entrada de la maquinària. Les obres està previst que s'allarguin tres mesos i no està previst que comportin cap canvi de circulació, exceptuant moments puntuals de l'execució de l'obra. L'import d'adjudicació de l'obra és de 263.749,75 euros a l'empresa Excavacions Ampurdán 2000 S.L.

Les places de pagament es traslladaran al carrer Pella i Forgas i a la plaça Tarradellas. Ja s'ha començat a retirar el mobiliari i en els propers dies es procedirà a la urbanització, que crearà una esplanada amb arbrat, nou mobiliari i il·luminació. El projecte s'emmarca en la creació d'una nova porta d'accés atractiva per al vianant des de l'aparcament dissuassiu de l'N-260 amb un traçat que connecti la plaça de l'Escorxador amb la de Tarradellas.

Prem per veure més contingut per a tu